Tévhitek és igazságok a családállítás körül, Mundo, Quarta, 22. Novembro 2017

Családállítás, családfelállítás, rendszerállítás, én állítás, egyéni állítás, családállítás thétában, családállítás kineziológiával, asztrológiával…. és ki tudja, még miben és hogyan.

A családállítás az elmúlt 15 évben felkavarta a terápiás világot, híveket és szkeptikusokat „termelt” ki. Van aki esküszik rá és van aki színjátéknak tarja.
De mi az igazság? Egy dolgot biztosan ki lehet jelenteni:
A megosztottság oka abban rejlik, hogy a családállítás a szakma (pszicho szakma) számára túlságosan ezoterikus, az ezotéria számára pedig túlságosan szakmai.

Tíz éve dolgozom családállító csoportokkal és az egyéni terápiás munkámban is a rendszer elvet alkalmazom. Számtalan állítást vezettem, amelyekben igazolódtak és megkérdőjeleződtek a Bert Hellinger – a módszer megalkotója - által megfogalmazott tételek.

Az előadásomban ezeket a tapasztalásokat, felismeréseket szeretném megosztani Veletek és ezzel tisztázni a tévhiteket, amelyek az idők folyamán a családálltás köré fonódtak.

Lehetőség lesz kérdéseket feltenni és szeretném, ha a program második felében kialakulna egy nyílt beszélgetés a témáról.

Szeretettel várlak!
Kiss *****
rendszerterapeuta

Részvételi dj: 500 Ft

Tévhitek és igazságok a családállítás körül

Encontrar mais eventos em torno de você
Obter recomendações de eventos com base em seu gosto Facebook. Obtê-lo agora!Mostre-me os eventos adequados para meAgora não