TEDxConversations:Mit hoz a technológia fejlődése,és hova vezet?, Mundo, Sexta, 09. Fevereiro 2018

Mit hoz a technológia fejlődése, és hova vezet?

Szeretettel meghívlak egy kötetlen beszélgetésre, mely a TEDxDanubia hazai párbeszéd- és vitakultúra fejlesztést célzó programja, a TEDxConversations keretén belül kerül megrendezésre.

Itt tudhatsz meg többet a kezdeményezésről:

A beszélgetés témája: Mit hoz a technológia fejlődése, és hova vezet?

Olyan kérdéseket járunk körbe, mint:
Hogyan látjuk a technológia szerepét a mindennapjainkban? Mennyit fejlődött a világ a mi életünkben? Minek köszönhető a fejlődés gyorsuló üteme? Jó ez nekünk? Vagy ijesztő inkább? Mi az előnye és mi a hátránya? Mi várható ezen a téren a közeli és távoli jövőben? Elveszik a munkánkat a robotok? …. és még bármit, ami ezzel kapcsolatban felmerülhet, ami érdekes lehet számunkra a beszélgetés során.

Irodalomterápiás szemlélet:
A beszélgetéshez való inspirálódásban segítségünkre lesznek irodalmi művekből vett részletek. Nem a szövegekről fogunk beszélgetni, azok csak eszközök a beszélgetés, vita elindításához, tehát különösebb irodalmi műveltség nem szükséges az alkalmon való részvételhez.

Meghívott szakértő: Zsoldos Balázs, research engineer (AImotive)

A beszélgetés házigazdája:
Rudolf Panka, TEDxConversations nagykövet, a Pécsi Egyetem végzős irodalomterápia hallgatója, a Booktion és a NyitottKönyv - önfejlesztés irodalommal irodalommal alapítója

A részvétel ingyenes.

FIGYELEM: az esemény nyelve a magyar, sajnos angol nyelven való részvételre nincs lehetőség.

TEDxConversations:Mit hoz a technológia fejlődése,és hova vezet?

Encontrar mais eventos em torno de você
Obter recomendações de eventos com base em seu gosto Facebook. Obtê-lo agora!Mostre-me os eventos adequados para meAgora não