Shën Valentini në Dubai, 6 Ditë €599, Nisja më 10 Shkurt., Mundo, Sábado, 10. Fevereiro 2018

Shën Valentini në Dubai, 6 Ditë €599, Nisja më 10 Shkurt.
Vizitohen: Dubai dhe Abu Dhabi.
Fjetje 5 netë në Hotel në Dubai.
Fluturimi direkt Vajtje - Ardhje me Avion direkt Shkup - Dubai - Shkup.
Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë - Aeroporti i Shkupit,
Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe Shëtitjet. Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Shën Valentini në Dubai, 6 Ditë €599, Nisja më 10 Shkurt.

Frita Comigo ?

Frita Comigo ?

Sexta 31. Agosto 2018
TARGET 2018
Sexta 07. Setembro 2018
Corrida Mulher Maravilha RJ
Domingo 26. Agosto 2018
FHOX On The Road - Recife 2018
Quarta 12. Setembro 2018
Coldplay Em Fortaleza 2017
Sábado 08. Setembro 2018
Federal Fantasy 2018 - Oficial
Sexta 07. Setembro 2018
Encontrar mais eventos em torno de você
Obter recomendações de eventos com base em seu gosto Facebook. Obtê-lo agora!Mostre-me os eventos adequados para meAgora não