Shën Valentini në Dubai, 6 Ditë €599, Nisja më 10 Shkurt., Mundo, Sábado, 10. Fevereiro 2018

Shën Valentini në Dubai, 6 Ditë €599, Nisja më 10 Shkurt.
Vizitohen: Dubai dhe Abu Dhabi.
Fjetje 5 netë në Hotel në Dubai.
Fluturimi direkt Vajtje - Ardhje me Avion direkt Shkup - Dubai - Shkup.
Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë - Aeroporti i Shkupit,
Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe Shëtitjet. Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Shën Valentini në Dubai, 6 Ditë €599, Nisja më 10 Shkurt.

Frita Comigo ?

Frita Comigo ?

Sexta 31. Agosto 2018
TARGET 2018
Sexta 07. Setembro 2018
Corrida Mulher Maravilha RJ
Domingo 26. Agosto 2018
FHOX On The Road - Recife 2018
Quarta 12. Setembro 2018
Coldplay Em Fortaleza 2017
Sábado 08. Setembro 2018
Encontrar mais eventos em torno de você
Obter recomendações de eventos com base em seu gosto Facebook. Obtê-lo agora!Mostre-me os eventos adequados para meAgora não