24. Fevereiro 2018 - 9:00

RESA: Livets yoga på Bali, Mundo, Sábado, 24. Fevereiro 2018

Mitt bland Ubuds risfält får vi möjlighet till stillhet och avkoppling.

Det centrala med denna resa är yogan, klasserna blandas av Ayur Yoga (en form utav Hatha Yoga) och Yin Yoga. De olika klasserna hjälper dig att leta dig djupt in i kroppen, lösa upp spänningar och hitta in i välbefinnande både för den fysiska kroppen och energikroppen. Utöver dessa huvudsakliga yogaklasser ges även möjlighet till andra yogaformer, meditation, samtal och andra givande workshops och övningar. Ge dig själv en resa där Ditt välmående är i fokus. En resa där kroppen, sinnet och anden får uppmärksamhet med en strävan att nå balans dessa emellan.

Två lärare med liknande yogabakgrunder och olika långa erfarenheter erbjuder en trygg och samtidigt nytänkande undervisning. Wivi-Anne och Alexandra är båda utbildade i Ayur Yoga och Yin Yoga och har valt denna kombination för att ge hela människan stimulans.

Retreatet hålls på Dragonfly Village i Ubud, Bali. Här bor du i en delad bungalow där produkterna och materialen i rummen är noga utvalda och av naturnära standard. Njut av naturen bland risfälten, av saltvattenpool och örtångbastu!

Praktisk information
Datum: 24 februari – 3 mars 2018
Pris: 13 900:- exkl. flyg och flygtransfer. Anmälningsavgift 2.800:- garanterar din plats. Försäkring: rese-, sjuk- och olycksfallsförsäkring ombesörjer deltagaren.

Inkluderat i priset:
*** dagars retreat (sju nätter på Dragonfly Village)
Frukost, lunch och middag dagligen
Två yogaklasser dagligen
En balinesisk massage
Två utflykter
Daglig meditation
Dagliga workshops
Fullmånesceremoni

Namaste // Wivi-Anne Nyberg & Alexandra Maliganis

RESA: Livets yoga på Bali

Encontrar mais eventos em torno de você
Obter recomendações de eventos com base em seu gosto Facebook. Obtê-lo agora!Mostre-me os eventos adequados para meAgora não