Pranverë në Dubai, 6 Ditë €599, Nisja më 10 Mars., Mundo, Sábado, 10. Março 2018

Pranverë në Dubai, 6 Ditë €599, Nisja më 10 Mars.
Vizitohen: Dubai dhe Abu Dhabi.
Fjetje 5 netë në Hotel në Dubai.
Fluturimi direkt Vajtje - Ardhje me Avion direkt Shkup - Dubai - Shkup.
Transferim Vajtje Ardhje me autobus Tiranë - Aeroporti i Shkupit,
Mëngjeset në Hotel, Transfertat dhe Shëtitjet. Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.

Pranverë në Dubai, 6 Ditë €599, Nisja më 10 Mars.

Barretão 2017

Sexta 17. Agosto 2018

Evento de Divulgação

Sábado 18. Agosto 2018
Sexta 31. Agosto 2018
Sexta 07. Setembro 2018
Domingo 26. Agosto 2018
Sábado 08. Setembro 2018
Sexta 07. Setembro 2018
Encontrar mais eventos em torno de você
Obter recomendações de eventos com base em seu gosto Facebook. Obtê-lo agora!Mostre-me os eventos adequados para meAgora não