27. Julho 2018 - 23:00

Moscenicka DRAGA Non-Stop, Mundo, Sexta, 27. Julho 2018

Utazás: busszal
Dátum: 2018. július 27-29.
Úti cél: Moscenicka Draga, Horvátország
Felszállási lehetőségek: Gyömrő, Maglód (31), Vecsés MarketCentral, Budapest Népliget, Budaörs, Székesfehérvár M7, Balatonlelle M7Program:
1.nap: indulás a késő esti órákban. Folyamatos utazás, éjszaka az autóbuszon.
2. nap: érkezés a reggeli, délelőtti órákban.
Moscenicka Draga az Isztria-félsziget keleti partján, egy romantikus öbölben fekszik. Aki ide látogat, azonnal beleszeret ebbe a kedves kisvárosba, ugyanis Moscenicka Draga Horvátország egyik legszebb települése. A gyönyörű természeti adottságok és egészséges ételek miatt ma is első számú nyaralási célállomás. Kiváló mikroklímája miatt régóta elismert gyógyturisztikai célpont, de kisgyermekes családok körében is nagyon népszerű nyaralóhely, lévén hogy 2 km hosszú, apró kavicsos strandján gond nélkül pancsolhatnak a legkisebbek is. A települést igazán esztétikus, természetes zöldövezet határolja. A strandon és környékén számos sportolási lehetőség várja a látogatókat, így az aktív pihenést - sőt, a hegymászást kedvelő vendég is garantáltan megtalálja a kedvére való kikapcsolódási formát.
Indulás haza az esti órákban (kb. 21:00), éjszaka az autóbuszon.

3.nap: érkezés a hajnali órákban


Részvételi díj:
Előfoglalási ár (2018. február 28-ig) 13.999 Ft/fő
Normál ár: (2018. március 1-től): 14.999 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszt, csoportkísérőt
A részvételi díj nem tartalmazza: biztosítás

Moscenicka DRAGA Non-Stop

Encontrar mais eventos em torno de você
Obter recomendações de eventos com base em seu gosto Facebook. Obtê-lo agora!Mostre-me os eventos adequados para meAgora não