Mindful Hatha flow joogaohjaajakoulutus 2018, Mundo, Sexta, 25. Maio 2018

Haluatko syventää omaa harjoitustasi tai ohjata omia pieniä joogaryhmiä? Ensi vuonna Kuopiossa alkava joogaohjaajakoulutus voi olla sinua varten.

Sana yoga on johdettu sanskritin verbijuuresta yuj (युज्). Sana tarkoittaa yhdistämistä. Perinteisessä Intialaisessa filosofiassa jooga tarkoittaakin meditaatiota, yhdistymistä suureen tietoisuuteen. Mindful hatha flow jooga on yhdistettynä mindfullnesia ja joogaa tietoiseksi pehmeäksi virtaavaksi kokonaisuudeksi.

Koulutuksessa saat valmiudet ymmärtää omaa joogaharjoitustasi syvemmin. Jooganohjaajana voimme auttaa ja ymmärtää ihmisiä vain sen kautta mitä olemme itse itsestämme oivaltaneet. Asanaharjoituksella voimme löytää hyvän kehon terveyden ja saada energian kiertämään kehossa vapaasti. Rauhoitamme kehon ja mielen löytämään hiljaisuuden hetkiä, jolloin voimme oivaltaa itsestämme ja maailmasta syvemmin.


Koulutuksen aikataulu;

Toukokuu 25-27.5 - 20h
Elokuu 18-19.8
Syyskuu 22-23.9
Lokakuu 27-28.10
Marraskuu: Sovitaan filosofia osuus Taavi Kassilan kanssa lähempänä - 20h
Joulukuu: 7-9.12 - 20h

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Hatha flow joogaohjaajakoulutus kokonaisuus kestää yhteensä 120h + 5h ohjausharjoittelua/henkilö. Koulutus alkaa keväällä kaupunki retriitillä (20h) ja jatkuu syksyllä intensiivisellä opiskelulla.

Kevään aloitus retriitillä tutustumme toisiimme sekä teemme ohjatusti omaa harjoitusta. Saat kesän ajaksi kirja suosituksia, tehtäviä syksyn koulutusta varten sekä ohjeistuksen joogaharjoituksen tekemiseen ja asanoiden harjoitteluun. Kesän ajan lähetän sinulle videopostia, jonka kautta käsittelemme esimerkiksi chakroja.

Syksyllä saat käyttöösi kurssimateriaalin ja lähiopetus kokonaisuuksiin kuuluu mm.
- perus hatha flow asanasarjan opettelu
- mindfulnessin perusteet sekä mindful joogan harjoitus
- asanoiden käytännönanatomian ja linjauksien perusteet
- perustietoa fascioista
- siirtymät eli flow
- turvallinen harjoitus
- variaatiot sekä avustaminen
- hengitysharjoituksia ja mantroja
- chakrat ja nadit
- rentoutuminen ja sen ohjaus
- oman äänen löytäminen ohjaajana
- ryhmien ohjaus - konkreettinen harjoittelu
- ohjaajan vastuu ja etiikka

sekä:
Kaisa Kuurneen osuus
ja Taavi Kassilan filosofia ja meditaatio osuus

Tässä koulutuksessa on painotus asanoiden tietoisessa harjoittamisessa ja kehotuntemuksen oivaltamisessa sekä omassa kasvussa. Koulutuksen jälkeen voit opiskella lisää esimerkiksi meditaatiosta ja rentoutumisesta tai restoratiivisesta joogasta muilla kursseillani -10% edulla.

Koulutus sopii hyvin esim. energiahoitajille, meditaatio-ohjaajille tai jumppaopeille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan ja auttaa useampia ihmisiä voimaan hyvin. Tärkeintä on oma oivallus joogan tiestä ja halu viedä omannäköistä viestiä sydämellä eteenpäin.

Sinulla on koko koulutuksen ajan ja myös sen jälkeen tarjolla henkilökohtainen tukeni sekä myös ryhmän tuki omassa facebook ryhmässä. Teen tueksesi myös erilaisia nauhotteita ja autan sinua suunnittelemaan omien ryhmien perustamista.

Koulutuksen hinta: 1500e + alv 24% = 1860e
Maksun voi maksaa 1-4 erässä.

Kysy lisää;
kirsinjooga@gmail.com

Ilmoittautuminen on sitova. Osallistumisen peruuttaminen 2kk ennen koulutuksen alkua on maksuton. 1kk ennen alkua puolet koulutuksen hinnasta ja sen jälkeen peruutus koko maksulla. Maksun palautus vain lääkärintodistusta vastaan.

Lähde mukaan matkalle syvälle itseesi!

Namaste <3

Koulutuksesta sanottua;

"Koulutus oli hyvin suunniteltu ja hyvät valmiudet ohjata joogatunteja turvallisesti ja laadukkaasti. Oli myös erittäin antoisaa tehdä matkaa itseensä, tutkien ja oivaltaen. Kirsin opetus on lujan lempeää perustuen vahvaan ammattitaitoon ja osaamiseen. Myös vierailevien kouluttajien osuudet olivat antoisia. Ryhmämme yhteishenki oli ihanan energinen, rakastava ja hyväksyvä. Kiitos Kirsi upeasta koulutuksesta ja valosta, jonka loistetta jaat meille niin anteliaasti!"
-Sonja

Kouluttaja Kirsi Laitinen on joogan ja mindfulnessin opettaja. Kirsi on perustanut Happy heart joogan sekä Ilmajooga Kuopion. Hän on kouluttautunut laajasti hyvinvoinnin ja joogan alueella ja opiskelee parhaillaankin mm. joogaterapiaa. Kirsillä on vuosien kokemus jooganohjaamisesta ja hänen kurssinsa ja koulutuksensa ovat olleet hyvin suosittuja.

Mindful Hatha flow joogaohjaajakoulutus 2018

Encontrar mais eventos em torno de você
Obter recomendações de eventos com base em seu gosto Facebook. Obtê-lo agora!Mostre-me os eventos adequados para meAgora não