06. Julho 2018 - 17:00

Metalhead Meeting 2018, Mundo, Sexta, 06. Julho 2018

Festivalul Metalhead Meeting va avea loc pe 6 si 7 iulie la Arenele Romane din Bucuresti. Primul headliner confirmat este trupa finlandeza de melodic metal, CHILDREN OF BODOM care revine la Bucuresti **** 5 ani la editia a 7-a a festivalului. Multe alte trupe vor fi anuntate in lunile care urmeaza.

Abonamente:

**** *** v-a obisnuit si in celelalte 6 editii, Metalhead Meeting va avea trei headlineri de calibru pe zi precum si multe trupe faine de peste hotare dar si din tara. ** un focus setat pe concerte de calitate, un sunet perfect si o organizare fara cusur, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.

Abonamentele de doua zile s-au pus in vanzare pe , in Magazinele Flanco si in reteaua din toata tara la pretul special de 179 lei, pret valabil pana pe 16 februarie. **** aceasta data, abonamentele vor costa 199 lei pana pe 19 aprilie, urmand apoi sa se scumpeasca treptat. Fanii care s-au pre-inregistrat pe pagina festivalului de pe iabilet.ro pana acum, au primit deja un voucher de discount de 10% pe e-mail.

Children of Bodom este una dintre cele mai bine vandute trupe din Finlanda ** peste 250.000 de albume vandute doar in tara lor. Si-au inceput activitatea in 1993 sub numele de Inearthed, bazele formatiei fiind puse de Alexi 'Wildchild' Laiho si Jaska Raatikainen. Au inregistrat un prim demo, 'Implosion of Heaven' in acelasi an. Laiho avea doar 14 ani. **** ceva timp formatiei s-a alaturat Alexander Kuoppala in postura de chitarist iar apoi a urmat randul lui Henkka "Blacksmith' Seppala sa devina basistul trupei. Clapele au fost in prima faza ocupate de Jani Pirisjoki, dar pentru ca nu prea isi dadea interestul a fost la scurt timp inlocuit de Janne 'Warman' Wirman, care era pianist de jazz. Ulterior, intre Wirman si Laiho urma sa se formeze o conexiune artistica ce avea sa dea nastere la stilul inconfundabil al formatiei.

Cand a venit albumul de debut, Something Wild, formatia semnase ** o casa de discuri, insa la scurt timp au primit o oferta mai buna din partea alteia si pentru a putea semna ** aceasta au trebuit sa isi schimbe numele. Asa Inerthed a devenit Children of Bodom. Au urmat 9 albume de studio, primul, 'Something Wild' lansat in 1997, pe cand componentii trupei erau inca adolescenti, iar cel mai recent, 'I Worship Chaos' lansat in 2015. "Follow the reaper", al treilea album de studio al trupei, a fost certificat Gold in Finlanda si a ajuns chiar si in US Billboard 200. In momentul de fata Children of Bodom au aproape aceeasi componenta ** care au lansat primul album. Trupa lucreaza la un nou album conform declaratiilor lui Janne Wirman, album ce urmeaza sa fie lansat anul acesta.Children Of Bodom inseamna:

Alexi Laiho - voce, lead guitar
Jaska Raatikainen - tobe
Henkka Seppala - bass
Janne Wirman - clape, sintetizator
Daniel Freyberg - chitara ritm

Abonamentele de doua zile se gasesc online pe si in reteaua : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Acestea costa 179 de lei pana pe 16 februarie, 199 de lei pana pe 19 aprilie, 229 de lei pana pe 22 iunie si 250 de lei la intrare. La editia din 2018 nu avem Golden Circle.

Online pe , puteti plati ** cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange ** plata la sfarsitul lunii sau ramburs ** plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Metalhead Meeting, our passion.. they wouldn't understand.
Arenele Romane - Strada Cutitul de Argint nr. 3, Parcul Carol, Bucuresti.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts

Metalhead Meeting 2018

Encontrar mais eventos em torno de você
Obter recomendações de eventos com base em seu gosto Facebook. Obtê-lo agora!Mostre-me os eventos adequados para meAgora não