04. Maio 2018 - 18:00 até 19:00

Magia Copilariei la Tulcea, Mundo, Sexta, 04. Maio 2018

Curiozitatea naturala si inepuizabila a piticilor **** ca fiecare zi sa fie o noua provocare pentru parinti: lego, desene animate, puzzle, masinute, papusi, avioane si tot asa.

Piticii le-au incercat pe toate si vor continua sa cauta noi motive pentru a descoperii lumea.

Pentru incurajarea curiozitatii copiilor, Magicianul Robert Tudor propune piticilor o altfel de experienta, o explozie de emotii inocente si zambarete intr-un spectacol interactiv ** si despre magia copilariei.

Universul copiilor este nemarginit, iar cuvinte precum “hocus pocus” asteapta nerabdatoare sa fie rostite de catre acestia pentru a aduce magia in jur.

Spectacolul este plin de culoare si uimire si fiecare moment de magie se intampla la dorinta si comanda copiilor impresionati de puterea cuvantului lor.

Si *** nici piticii nu stiau ca pot **** iepurasii si porumbeii sa apara de niciunde, la final, acestia vor impacheta spectacolul intr-o amintire frumoasa despre *** "nu pot" devine "pot".
Bilete pe sau info la 0752 134 744

Magia Copilariei la Tulcea

Encontrar mais eventos em torno de você
Obter recomendações de eventos com base em seu gosto Facebook. Obtê-lo agora!Mostre-me os eventos adequados para meAgora não