Jótékonysági Sárkányhajós Nap Izsó Veráért, Mundo, Sábado, 15. Setembro 2018

Hagyományosan Sárkányhajósok és családjaik gyűlnek össze, hogy egy vidám verseny és színes programok közepette sporttal, szórakozással fűszerezve támogassák Veronikát, a mozgáskorlátozott Vidám Oroszlánt.
JÓTÉKONYSÁGI SÁRKÁNYHAJÓS NAP
Az esemény célja:
A nevezési díjakat és a nap folyamán gyűjtött adományokat a Vidám Oroszlán Izsó Veronikáért Alapítvány kapja. Az Alapítvány a koraszülött, mozgáskorlátozott, autista Izsó Veronika támogatására jött létre. Az adományokból fedezik Veronika fejlesztéseit, segédeszközeit, sajátos életéhez szükséges eszközöket.
A VERSENY PROGRAMJA
- 08.30 órakor találkozó az esztergom-kertvárosi Palatinusz tó strandjának főbejáratánál (parkolás a strand előtt ingyenes)
- 08.30-09.30 óra között rövid technikai értekezlet, sorsolás, csapatok köszöntése
- 09.30 órától kezdődnének a futamok, várható befejezés a kora délutáni órákban
- eredményhirdetés, rendezvény lezárása
A fő cél mellett azt is szeretnénk, hogy a sárkányhajó fesztivál ne csak a versenyzőknek kínáljon egy kellemes szombati időtöltést, hanem kedves családtagjaiknak, barátaiknak – kicsiknek és nagyoknak -, valamint a rendezvényre kilátogatóknak egyaránt.
Mindezért az alábbi programokkal szeretnénk még a napot színesíteni – a teljesség igénye nélkül -, s reméljük az időjárás is kedvezni fog nekünk (ezek a programok kb. 10.00 óra felé kezdődnének):
- gyermek jóga
- kicsiknek nádból, sásból kishajó készítése, egyéb kézműves programok
- sport bemutató
- rendőrségi bemutató
- Bohóc szórakoztató program
- kutyás bemutató
- bepillantás a mozgáskorlátozott gyermekek hétköznapjaiba (fejpálcával való írás, rajzolás stb.)
Terveink szerint a versenyzőknek a verseny ideje alatt lilahagymás mangalica zsíros kenyeret, valamint üdítőket tudunk biztosítani. Ezen felül a strand területén a büfék aznap nyitva lesznek.
Nevezési díj befizetése (egységenként min. 50.000 Ft) a verseny előtt az alapítványi számlaszámra történhet, de a helyszínen is lehetőség van befizetni, mely összeget az Alapítvány képvielőjének azonnal át is adjuk majd. A verseny nevezési díját, valamint az összes egyéb felajánlást Izsó Veronika rehabilitációjára szánjuk.
Egyéb részletek: a versenyt három hajóval fogjuk lebonyolítani, a hajókhoz kormányosokat, evezőket, mellényeket mindenki számára biztosítunk! Több kategóriában lehet majd indulni.
A versenykiírást, szabályokat a csapatkapitányoknak meg fogjuk küldeni.
A versenyre 18-20 egység nevezését áll módunkban elfogadni, nevezési határidő 2018. augusztus 31 . (dr. Hernádi Balázs tel: 06-70-311-5704, email: piranhja@freemail.hu. )
A legkreatívabb csapatzászlót hajójára tűző egységet külön díjazzuk!
Szeretettel várunk mindenkit egy kellemes szombati időtöltésre, érezzük jól magunkat s közben segítsük, támogassuk a
„Vidám Oroszlánt”!
Az alapítvány számlaszáma:
“Vidám Oroszlán – Izsó Veronikáért” Alapítvány
IBAN HU78 1171 8000 2045 3390 0000 0000 SWIFT: OTPVHUHB
(amennyiben az adományról igazolást kérsz, kérlek írj pontos cégneveddel, címmel, adószámmal az info@happylion.hu e-mail címre). Az Alapítvány az adó 1%-ra is jogosult. Adóbevallákor gondoljon rájuk. Adószámuk: 18295029-1-43

Jótékonysági Sárkányhajós Nap Izsó Veráért

Encontrar mais eventos em torno de você
Obter recomendações de eventos com base em seu gosto Facebook. Obtê-lo agora!Mostre-me os eventos adequados para meAgora não