Ingyenes önismereti pszichodráma csoport pécsiek részére, Mundo, Sábado, 24. Fevereiro 2018

-- A jelentkezés lehetőségét túljelentkezés miatt 2018.01.21-én lezártuk! --A Nevelők Háza Egyesület az Európai Unió támogatásával ingyenes önismereti Pszichodráma csoportot indít Pécs felnőtt lakosai számára.

Várunk mindenkit, aki elakadt az életében és szeretne új lendületet venni, megtalálni a kivezető utat nehéz élethelyzetéből. A drámacsoport biztonságos közege elősegíti az elakadások feloldását. A csoportot ajánljuk továbbá azoknak is, akik egyszerűen csak szeretnének feltöltődni, új erőt nyerni a folytatáshoz, vagy az újrakezdéshez.

Helyszín: Nevelők Háza Egyesület, Civil Közösségek Háza, Pécs, Szent István tér 17.

A csoportfolyamat 12 alkalomból áll, havonta egy alkalommal, szombati napokon, alkalmanként 8 órában (45 perces órák) tervezzük.

Az indulás várható időpontja: 2018. február második fele.

Csoportvezetők: Mátis Eszter (tanár, mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakember, mediátor, pszichodráma asszisztens) és Végh Márta (szociológus, mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakember, pszichodráma asszisztens, irodalomterápiás csoportvezető).

Jelentkezési határidő: 2018. 02.05.

Túljelentkezés esetén a hátrányos helyzetben lévők előnyt élveznek.

A jelentkezőkkel a csoportvezetők a csoport indulása előtt rövid személyes beszélgetést terveznek.

Jelentkezni és érdeklődni az ematis@freemail.hu, vagy az mvegh2@gmail.com e-mail címen, vagy telefonon, a 20-359-7557, illetve a 30-312-7228-as telefonszámon Végh Mártánál, és Mátis Eszternél lehet.

Ingyenes önismereti pszichodráma csoport pécsiek részére

Encontrar mais eventos em torno de você
Obter recomendações de eventos com base em seu gosto Facebook. Obtê-lo agora!Mostre-me os eventos adequados para meAgora não