Infotheek Benefietvolkskeuken in 't Assez, Mundo, Sexta, 06. Abril 2018

De Anarchistische Infotheek van Gent doet een dikke vette benefietvolxkeuken in t AC.

Er zal eten zijn. Er zullen cocktails zijn. Er zal Irish Coffee zijn. Er zullen plaatjes gedraaid worden. Misschien wordt er wel een danske geplaceerd, wie weet?

De anarchistische infotheek van Gent bestaat al bijna 30 jaar. Om ons arsenaal aan boeken, tijdschriften, ... te kunnen uitbreiden, om onze huur en andere kosten te kunnen blijven dekken is het niet onbelangrijk dat er soms ook is wat geld binnenkomt.
Een beweging die haar verleden vergeet, kan geen toekomstperspectief hebben. De infotheek is één van de plekken, die een geheugen van de anarchistische beweging probeert te zijn.

Een woordje uitleg over onze bibliotheek:

De infotheek is een anarchistische bibliotheek waar je kritische informatie vindt die om allerlei redenen maar spaarzaam aan bod komt in gewone bibliotheken. We houden informatie en boeken bij over anarchisme, kraken, antimilitarisme, feminisme, dierenrechten, ecologisme, economie, recht en repressie, mondialisering, antiglobalisme, directe actie en nog veel meer. We beschikken momenteel over een 3000-tal boeken die uitgeleend kunnen worden en een uitgebreid aanbod nationale en internationale tijdschriften en brochures die ter plaatse ingekeken kunnen worden met een kopje koffie erbij.

Het uitlenen is gratis. Wel wordt er een waarborg van 3 euro per boek gevraagd. De uitleentermijn is 3 weken (verlenging mogelijk). Zoek je informatie voor een werkje of thesis, helpen we je graag op weg in ruil voor een kopietje ervan. Tijdschriften, brochures en dossiers kunnen ter plaatse worden geraadpleegd en eventueel gekopieerd. In het verkoophoekje kunnen enkele tijdschriften en recente uitgaven gekocht worden.

Het eten wordt om 19.00u uur geserveerd. Daarna wordt het hopelijk alleen maar gezelliger.

Hopelijk tot dan! De A-infotheek crew.

Infotheek Benefietvolkskeuken in 't Assez

Encontrar mais eventos em torno de você
Obter recomendações de eventos com base em seu gosto Facebook. Obtê-lo agora!Mostre-me os eventos adequados para meAgora não