Forward w/ Alex Kennon Luca M JUST2 Oreste, Mundo, Sábado, 24. Fevereiro 2018

Forward w/ Alex Kennon Luca M JUST2 Oreste

FORWARD organizeaza in data de 24.02.2018 in orasul Bacau, a doua editie a unor serii de evenimente care stau sub sloganul ”REAL TECHNO IS HOME”. Evenimentul va avea loc sub acoperisul Centrului de Afaceri si Expozitii ”Mircea Cancicov” Bacau. Amplasamentul Centrului de Afaceri şi Expoziţie Bacău este situat în partea de Vest a Municipiului Bacău, pe Calea Dr. Alexandru Safran nr. 145, strada care continua DN 11, ce leagă Municipiul Bacău de Oneşti.



Line Up:

❖ Alex Kennon





❖ Luca M







❖ Just2






❖ Oreste




BILETE:
e-mail catre forwardeventmusic@gmail.com

(profil fb, nume prenume, nr telefon)


Accesul la eveniment se **** incepand ** ora 23:00
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis. (se **** control). Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții.
Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 04:00, in caz contrar trebuie sa platiti din nou contravaloarea biletului de intrare.
Numărul de persoane care pot participa la eveniment este limitat de capacitatea locației. Persoanelor aflate deja in stare de ebrietate li se va refuza accesul.
Nu se va permite accesul ** bautura din afara locației.
Dress code: dress to dance!
NU CONDUCEȚI DACĂ AȚI CONSUMAT BĂUTURI ALCOOLICE!

Say NO to Drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000)

Forward w/ Alex Kennon Luca M JUST2 Oreste

Encontrar mais eventos em torno de você
Obter recomendações de eventos com base em seu gosto Facebook. Obtê-lo agora!Mostre-me os eventos adequados para meAgora não