Cursuri Kizomba (Incepatori) - Zona Universitate, Mundo, Segunda, 15. Janeiro 2018

Nascut tocmai in inima Angolei, stilul de dans KIZOMBA, denumit si tango-ul angolez, te va cuceri instant! De asemenea vei descoperi ** surprindere influente din HipHop si R&B aduse acestui dans in pereche. Pas ** pas, te vom invata despre eleganta, pasiunea si conexiune! Nu ai nevoie de partener/a, nu ai nevoie de experienta in dans sau de o anumita tinuta. Tot ceea ce ai nevoie este placerea de a dansa, curiozitatea de a descoperi si rabdarea de a invata!!

Detalii despre scoala noastra de dans cat si despre stilurile pe care le predam gasiti pe site-ul


********************CE ESTE MANIA LATINA*********************

MANIA LATINA este o scoala a sufletului, o scoala in care nu inveti doar sa dansezi ci sa si traiesti din plin, sa te bucuri de fiecare dans, de fiecare zambet si de fiecare moment petrecut alaturi de prieteni.
MANIA LATINA s-a nascut in anul 2006 din dragostea pentru dans a lui Enzo si a Anei si suntem mandri sa spunem ca este scoala de dans care a adus si dezvoltat stilul BACHATA in Romania si printre primele care sau predat stilul de dans KIZOMBA.
Iubim dansul, iubim muzica latino, iubim sa ne distram, sa petrecem, sa cunoastem mereu oameni noi si cel mai mult iubim sa transmitem aceste sentimente si sa schimbam vieti, deoarece in lumea latino viata este mai frumoasa, mai distractiva iar grijile parca mai putine.

*********************BINE DE STIUT***************************

Nu ai nevoie de partener/a, nu ai nevoie de experienta in dans sau de o anumita tinuta. Tot ceea ce ai nevoie este placerea de a dansa, curiozitatea de a descoperi si rabdarea de a invata!!

Suntem parteneri 7 CARD! Prin urmare, daca detii un astfel de card te asteptam ** mare drag la cursuri. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi cateva date inainte de fiecare participare la curs.

Iti punem la dispozitie o sala centrala, spatioasa, dotata ** tot ceea ce este nevoie pentru a te simti confortabil si bineinteles instructori ** experienta si rabdare care te vor invata pas ** pas sa iubesti dansul si sa te exprimi prin el. Totul la 10 minute de mers de la Universitate sau Obor.

Trebuie sa te avertizam ca vor fi multe petreceri, multe evenimente latino precum si iesiri ** scoala, coregrafii de scena la care poti participa asa ca daca te hotarasti sa te inscrii trebuie sa fii pregatit/a pentru o schimbare!

*************************PRETURI****************************

Pretul unui abonament Afro(kizomba/tarraxinha) este de 140ron / 120ron(student)
- include 8 sedinte de 1h + 4 sedinte practice a 1h30


*******************PROGRAMUL CURSURILOR ***************

• AFRO – KIZOMBA /TARRAXINHA\
Grupa INCEPATORI
Deschidere – Luni 15 IANUARIE 19:00
Program – Luni si Miercuri orele 19:00 - 20:00

************************UNDE NE GASESTI****************************

Ne aflam pe Bulevardul Carol 1 nr. 61, intersectie ** Mosilor. Suntem la 10 minute de mers de la Universitate sau Obor. Pe coltul intersectiei vei vedea o cladire inalta ** un Mega Image la parter, intrarea este aceeasi iar pe noi ne gasesti dansand la etajul 2.

***********************UNDE TE INSCRII***************************


Inscriere site GRUPA KIZOMBA


Inscrierile se pot **** si prin mesaj privat pe pagina de Facebook Mania Latina sau direct pe mail la adresa contact@manialatina.ro

Cursuri Kizomba (Incepatori) - Zona Universitate

Encontrar mais eventos em torno de você
Obter recomendações de eventos com base em seu gosto Facebook. Obtê-lo agora!Mostre-me os eventos adequados para meAgora não