Concert-lecție: „*** să înțelegem muzica prin joc și mișcare”, Mundo, Sábado, 20. Janeiro 2018

Zilele de 14, 15 si 16 decembrie 2017 sunt declarate zile de doliu național pe teritoriul României, în memoria Majestății Sale Regele Mihai I al României.

Concertul-lecție de sâmbătă, 16 decembrie 2017, a fost reprogramat pentru 20 ianuarie 2018, ora 11.00, în Sala „Henri Coandă” a Palatului Culturii.

Concert-lecție la Palat: „*** să înțelegem muzica prin joc și mișcare”

Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași și Colegiul Național de Artă „Octav Băncilă”, în parteneriat ** Primăria Municipiului Iași, Universitatea Națională de Arte „George Enescu” și Inspectoratul Școlar Județean Iași, vă invită la un nou eveniment din seria „Concertelor-lecție la Palat”: „*** să înțelegem muzica prin joc și mișcare”.

Invitata acestei ediții este prof. Ana-Maria Rusu, de la Colegiul Național „Unirea”, coordonator al proiectului „Mai multă Educație muzicală în școli”.

„Concerte-lecție la Palat” este un proiect cultural-educativ inițiat și coordonat voluntar de prof.dr. Daniela Mihaela Ciocoiu, evenimentele desfășurându-se o dată pe lună, pe parcursul anului școlar.

Biletele costă 10 lei și pot fi achiziționate de la Palatul Culturii, de marți până duminică, în intervalul orar 10.00 - 16.00.

Concert-lecție: „*** să înțelegem muzica prin joc și mișcare”

Encontrar mais eventos em torno de você
Obter recomendações de eventos com base em seu gosto Facebook. Obtê-lo agora!Mostre-me os eventos adequados para meAgora não