17. Fevereiro 2018 - 22:00

BOOM TOUR at Amarillo, Hyvinkää, Mundo, Sábado, 17. Fevereiro 2018

B.O.O.M TOUR 18'

Läpi Suomen jo kertaalleen kiertänyt BOOM Tour jatkaa tänäkin vuonna! Seraavaksi rantaudumme Hyvinkäälle!

Amarillo tullaan virittämään kovimpaan biletunnelmaan näiden herrasmiesten toimesta. Nämä alansa konkarit eivät säästele!

Suomen kärkinimistöön kuuluvat kiertueen DJ:t yhdistettynä karismaattiseen ja energiaa täynnä olevaan juontajaan luovat puitteet unohtumattomalle illalle!

★★★

B.O.O.M Tourin kolossaalisesta tykityksestä vastaavat:

★ DJ LUOMA★

Luoma on kiistaton urbaanin musiikin DJ-pioneeri; artisti joka taitaa tempun jos toisenkin dekkien takana. Luoma on suuren profiilin artisti, joka on toiminnallaan kasvattanut suomalaisen DJ-kentän arvostusta juhlijoiden keskuudessa. Hänen uransa sisältää esiintymisiä Suomen suurimpien artistien kanssa, sekä lämppärikeikkoja kansainvälisten tähtien tukena.

Linkit:
Facebook:
Instagram:
MixCloud:

★ DJ JUSTIN CASE★

Justin Case on pitkän linjan DJ ja mikkitaituri. Esiintymiskokemusta löytyy lähiökuppilan kopeista stadionin lavalle asti. Uusimpana sulkana hattuun ovat esiintymiset Bulgarian Sunny Beachillä! Hänet on nähty useamman kotimaisen artistin taustajoukoissa, ja nyt hän kiertää Suomen räjähtävimmän klubin B.O.O.M:in matkassa.

Linkit:
Facebook: justpikee
Instagram: justpikee
MixCloud.com: justpikee

★ NIKO NOUSIAINEN★

Niko Nousiainen on Suomalainen sosiaalisen median julkkishahmo. Nousiainen harrastaa aktiivisesti fitnessiä, ja mies onkin kuin veistos! Niko on juontanut Spin FM:llä omaa radio-ohjelmaansa joka tekee hänestä yhden Suomen parhaimmista bilejuontajista!

Linkit:
Facebook:
Instagram:
Snap: nikonousiainen

★Ilta saattaa sisältää yllätysvierailijoita★

★★★
Be ready, things are going to go BOOM!

BOOM TOUR at Amarillo, Hyvinkää

Encontrar mais eventos em torno de você
Obter recomendações de eventos com base em seu gosto Facebook. Obtê-lo agora!Mostre-me os eventos adequados para meAgora não